Maalaamo

Maalaamo

Uusi maalipinta autollesi

Tarjoamme asiantuntevat ja kattavat automaalaamopalvelut. Meillä on käytössämme nykyaikaiset maalaamolaitteet, joilla saatamme autosi maalipinnan takaisin uuteen loistoon. Maalaamme henkilöautot, pakettiautot ja moottoripyörät taidolla.

Automaalaustöissä meillä on käytössä omavalmisteinen ruiskutus- ja kuivauskammio. Kammio on suunniteltu toimimaan nykyaikaisten, vesiohenteisten maalien kanssa. Vesiohenteiset maalit vaativat suuren ilmanvaihdon kuivuakseen, ja tässä kammiossa se käy nopeasti. Kammion kuivauslämpötila on 50 celsiusta. Maalauskammioon mahtuu ajoneuvo, joka on korkeintaan 7 metriä pitkä ja 2,7 metriä korkea.

Maalausprosessia nopeuttamaan käytössämme on myös infrapunakuivausjärjestelmä, joka nopeuttaa maalien kuivumisaikaa pohjatöistä pintamaaliin saakka.

Ajoneuvomaalit

Käytämme automaalauksessa vain alan laadukkaimpia tuotteita, jotta pystymme takaamaan huippulaatuisen lopputuloksen. Käytämme DUPONT -tuotteita (Cromax Pro), joista voimme räätälöidä oikean värit kaikkiin ajoneuvoihin, niin henkilöautoihin kuin moottoripyöriinkin. Käytössämme on myös spektrofotometri (värikamera), joka lukee maalipinnasta parhaan mahdollisen värisävyn yksilöllisesti juuri sinun autosi maalaukseen. Väri tallentuu tietokantaamme, jolloin autosi maalaus on helppoa oikealla värillä jatkossakin, jos vahinko sattuu.