Korikorjaamo

Korikorjaamo

Teemme kaikenkokoisia korikorjauksia kaikkien merkkien henkilö- ja pakettiautoille. Pitkän kokemuksemme ja jatkuvan kouluttautumisen ansiosta, suoriudumme vaativammistakin korikorjauksista kestävin ja laadukkain työtuloksin.

Teemme korikorjaukset autovalmistajan ohjeita noudattaen sekä alkuperäisosia käyttäen, jolloin auton koritakuu säilyy. Vakuutusyhtiön tai asiakkaan pyynnöstä voimme toki käyttää myös muita varaosia, kuten osat autopurkamolta tai osat tarvikelaatuna.

Korikorjausta laatuvälinein

Käytössämme ovat nykyaikaiset pintaoikaisulaitteet, nosturit ja korinoikaisupenkki, joiden avulla palautamme vaativatkin korikohteet entiselleen. Laitteistomme sopivat myös uusien autojen korjaukseen.

Muoviosien korjaus ja maalaus

Suoritamme myös auton muoviosien korjauksia hitsaus- tai liimausmenetelmiä käyttäen. Korjaustapa riippuu muovilaadusta. Muovikorjaukseen liittyy läheisesti myös muovimaalaustyöt, joita varten käytämme juuri muoviosien maalaukseen soveltuvia maalituotteita ja tartunta-aineita.
Suurin osa muovikorjaustöistä on puskurien korjausta. Puskurien korjauksen lisäksi korjaamme tarvittaessa myös muut auton muoviosat, kuten maskit, katteet, kojelaudat ja kiinnikkeet. Korjaamisen kannattavuus verrattuna uuteen tai käytettyyn muoviosaan tulee huomioida korjaus-suunnitelmaa laatiessa.